Noul Lexus GS are cel mai mare ecran LCD din segmentul premium: 12.3 inch

Pentru a putea aspira la succesul rivalilor germani în segmentul premium, un constructor de talia lui Lexus trebuie să vină cu inovaţii tehnologice deosebite, care să cucerească rapid publicul. Subsidiarul Toyota a conştientizat asta şi a introdus pe noua generaţie a modelului GS cel mai mare ecran multimedia central, existent în prezent pe o maşină de serie din segmentul premium, scrie automarket.ro.

 Sedanul japonezilor a primit un ecran LCD de 12.3 inch, care permite un unghi vizual mai bun pentru şofer şi afişarea mai multor informaţii, fără a distrage atenţia. Funcţiile sunt operate cu ajutorul sistemului Remote Touch Interface, care nu este altceva decât un mouse multifuncţional, ce elimină stresul în utilizare şi asigură o operare mult mai uşoară.

Odată cu introducerea noului LCD, Lexus oferă şi o navigaţie îmbunătăţită, cu funcţie de preluare a informaţiilor din trafic (TFP), de localizare a locului de parcare disponibil şi de informare asupra taxelor de staţionare.

Noul GS vine şi cu un sistem audio Mark Levinson de ultimă generaţie, ce include un amplificator nou, o putere totală de 835W, 17 difuzoare eficiente şi un consum de energie redus cu 70%.

 Nu în ultimul rând, inginerii Lexus au modificat şi sistemul Head-Up Display, ce poate oferi acum mai multe informaţii proiectate pe parbriz.

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu