Noul iPhone de 4 inci a apărut într-un videoclip pe Internet

Un dispozitiv despre care se crede că ar putea fi noul iPhone de 4 inci a apărut într-un videoclip recent pe Internet.

După cum s-a zvonit în ultima perioadă, viitorul iPhone de 4 inci ar putea fi lansat chiar în primul trimestru al acestui an. Deși avem informații în legătură cu dimensiunea acestuia, nu știm exact care va fi numele terminalului. Unii susțin că ar urma să se numească iPhone 5e, alții au sugerat denumirile 6c sau 7c

Asta deoarece designul ne amintește de iPhone 6 și 6S, anulând astfel zvonurile conform cărora telefonul ar semăna cu modelul 5c. Din câte se pare, am putea avea de-a face cu un senzor pentru recunoașterea amprentelor, iar ecranul de 4 inci ar putea ascunde un procesor Apple A8, care va funcționa alături de 1GB RAM.

Un alt zvon interesant apărut în ultimul timp este cel conform căruia noul iPhone 7 va veni cu 256GB de memorie internă și o baterie imensă de 3100 mAh. Astfel, cu ocazia lansării acestuia, Apple dorește să pună capăt versiunilor de telefoane cu 16GB memorie internă.

De asemenea, diametrul ecranului lui iPhone 7 va fi de 4.7 inci, în timp ce versiunea 7 Plus va avea un ecran de 5.5 inci.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu