Noul finanţator al clubului Rapid oferă detalii: I-am cerut preşedintelui Ostap să rămână în această funcţie

Embed:

Noi detalii în trecerea clubului Rapid de la un finanţator la altul. Pietro Belardelli a anunţat că va gestiona în totalitate echipa, însă va începe să o facă doar după încheierea acestui sezon. În această perioadă, preşedintele Rapidului va rămâne Victor Ostap, iar, din sezonul viitor, va deveni preşedinte onorific.

În cadrul emisiunii Publika News, noul finanţator al Rapidului, Pietro Belardelli, a anunţat când echipa din Ghidighici va trece în gestiunea sa.

"I-am cerut preşedintelui Ostap să rămână în această funcţie încă o lună, ca mai apoi această funcţie să îmi revină mie, iar Ostap să devină preşedinte onorific. Voi prelua echipa din toate punctele de vedere şi începem să lucrăm cu gândul la campionatul viitor", a precizat Belardelli.

În ultima perioadă, Rapid s-a confruntat cu probleme financiare. În ciuda acestui fapt, formaţia din Ghidighici a câştigat trei din cele cinci meciuri jucate şi a pierdut doar o singură partidă. După 25 de etape, Rapid se află pe locul cinci în Divizia Naţională.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu