Noul antrenor al Barcelonei a fost prezentat oficial. Ce planuri are Luis Enrique pentru gruparea catalană

Embed:

Luis Enrique vrea să formeze o altă echipă a Barcelonei şi să câştige cât mai multe trofee. Acesta a fost prezentat oficial pe Camp Nou, după ce în urma cu două zile a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea catalană. Fostul tehnician al Celtei Vigo şi-a adus un staff nou, format din patru colaboratori cu care va lucra la Barca, Rafa Pol, Juan Carlos Unzue, Robert Moreno şi Joachin Valdes. 

Chiar dacă nu a prea a reuşit să îndeplinească toate obiectivele stabilite de şefii "celeştilor", echipa a avut un parcurs bun în acest sezon în Primera Division şi a terminat pe locul nouă campionatul. Totodată, gruparea de pe Balaidos a impresionat şi prin stilul de joc impus de noul antrenor al catalanilor.

"Este o zi specială pentru mine. Este o zi în care vom începe să formăm o nouă echipă a Bacelonei, una dintre cele mai bune echipe din lume. Am venit aici pentru a face această echipă să câştige cât mai multe titluri. Să joace cât mai bine, să obţină cât mai multe victorii şi ne asigurăm cu toţii că această formaţie merge pe drumul potrivit", a declarat Luis Enrique.

Luis Enrique şi-a început cariera de antrenor la fel ca şi fostul său coleg de echipă Pep Guardiola. Din 2008 şi până în 2011, acesta a pregătit Barcelona B, apoi a antrenat AS Roma şi Celta Vigo.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu