Noul album al interpretei Adele, cel mai bine vândut în prima săptămână de la lansare

Embed:

Noul album al renumitei interprete britanice Adele a devenit cel mai bine vândut disc din Marea Britanie, în prima săptămână de la lansare. Acesta este intitulat "25" şi a fost comercializat în peste 800.000 de copii. Cântăreaţa a depăşit un record vechi de 18 ani, înregistrat de trupa Oasis.

"25" a devenit şi cel mai descărcat de pe Internet album muzical din Marea Britanie. Versiunea digitală a acestuia a fost descărcată de peste 252 de mii de ori în prima săptămână de la lansare. Discul include 11 piese, iar cele mai cunoscute sunt "Send My Love", "When We Were Young" şi "Remedy".

Noul album al cântăreţei britanice a stabilit un record şi în Statele Unite. Discul a fost vândut în 2,4 milioane de copii în doar patru zile după lansare. Criticii muzicali consideră că succesul se datorează în special piesei "Hello", care a ocupat primul loc în topurile muzicale internaţionale timp de mai multe săptămâni consecutiv.

Adele a declarat într-un interviu că va porni, în 2016, într-un turneu european. Acesta va începe în data de 29 februarie, în Irlanda, şi se va încheia în data de 13 iunie, în Belgia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu