Noua inovație Apple. Câmp vizual la 180 de grade cu un flux Full HD

Securitatea căminului este foarte importantă și chiar dacă nu v-ați instalat un sistem elaborat de supraveghere în casă, o cameră IP instalată într-un punct cheie este o soluție bună.

Apple vine cu o soluție ce puțin interesantă - o cameră web care oferă un câmp vizual de 180 de grade, un flux video Full HD, fiind dotată și cu un senzor de mișcare.

Omna e compatibilă cu platforma Apple HomeKit, iar asta înseamnă că dispozitivele mobile Apple vor interacționa nativ cu ea, fără vreun software suplimentar. Camera are forma unui cilindru şi poate fi foarte uşor ascunsă în colţul de sus al camerei, de unde va supraveghea toată încăperea. În cazul detectării mişcărilor, utilizatorul va primi notificări pe telefon sau tabletă.

Camera poate fi folosită şi în cazul conversaţiilor la distanță, fiind dotată cu difuzor şi microfon, dar şi lumină infraroşu, care captează imagini de la o distanţă de până la cinci metri.

Dispozitivul vine la pachet cu un set de carduri cu o capacitate de stocare de sute de ore de înregistrări , așa că nu mai aveți nevoie de hard disk-uri adiţionale.

Camera video este deja disponibilă pe piaţă la preţul de 200 de dolari.

CITEŞTE MAI MULT PE CANAL3

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu