Noroc Nimoreni şi Narta Drăsliceni se vor duela pentru prima dată în finala Cupei Moldovei

Embed:

Vineri se va juca ultimul meci al sezonului din fotbalul feminin - finala Cupei Moldovei. În ultimul act al competiţiei se vor întâlni vice-campioana Noroc şi cea mai titrată echipă din istoria Cupei, Narta. Cele două formaţii se vor duela în finală pentru prima dată. 

Favorită la câştigarea trofeului este formaţia Noroc Nimoreni, care s-a bătut la titlu în acest sezon şi se poate lăuda cu cea mai renumită antrenoare din fotbalul feminin din Moldova, Alina Steţenco, deţinătoarea premiului UEFA pentru lupta cu meciurile trucate.

"Vrem să jucăm un fotbal frumos. Vrem să arătăm lumii întregi că fotbalul feminin în Moldova se dezvoltă. Noi vom câştiga această Cupă. Suntem siguri de asta", a declarat antrenor echipei Noroc Nimoreni, Alina Steţenco.

Cele două echipe s-au întâlnit şi în ultima etapă din campionat, într-un meci în care Noroc a învins Narta cu un categoric 9-1.

"Adversarul a jucat foarte bine, iar noi nu am putut replica cu nimic. Dar este imposibil să joci două meciuri identice unul după altul. Credem că în finală vom juca mult mai bine", a spus antrenorul formaţiei Narta Drasliceni, Eugen Pusicov.

CS Noroc a câştigat Cupa Moldovei o singură dată, în 2012, în timp ce Narta Drăsliceni este cel mai titrat club din ţară la acest capitol, cu patru Cupe câştigate la rând, între 2006 şi 2009.

Cele două echipe se vor întâlni în finală pentru prima dată, vineri, de la ora 17:30, pe stadionul municipal din Bălţi

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu