Nopți albe la Drochia. Şoferii traşi pe dreapta s-au dat în spectacol în faţa poliţiştilor (VIDEO)

Embed:

Trei şoferi din raionul Drochia s-au ales cu dosare penale şi vor trebui să plătească amenzi de mii de lei pentru că au urcat băuţi la volan. Raziile au avut loc noaptea trecută. Unii dintre conducătorii auto au refuzat să treacă testul de alcoolemie, pentru a scăpa basma curată.

Un fost angajat al Poliţiei de frontieră, prins în stare de ebrietate la volan, s-a dat în spectacol în faţa inspectorilor de patrulare.

"În oraşul Drochia polițiștii nu au ce face şi m-au prins pe mine. Uraa! Ce vreţi de la mine, totul e bine, azi e ziua polițistului de frontieră. - Respiraţi vă rog în alcootest să vedem cât aţi servit azi. - Cine eşti tu, vino să te văd? - Căpitan de poliţie Tighineanu. - Eu sunt sergent Viorel Ivanovici. Te-am păzit până acum şi eşti crutoi", s-a manifestat șoferul beat.

Alt conducător auto a încercat să plece imediat după ce a fost supus testului de alcoolemie. Asta deşi rezultatul afişat pe ecran a arătat că norma admisibilă a fost depăşită.

"De ce v-aţi urcat servit la volan, priviţi 1,24 ml în aerul expirat. Domnul Iurie, unde mergeţi, sunteţi înlăturat de la conducere. Coborâţi vă rog din automobil."

Unii şoferi au încecat să-i convingă pe poliţişti că nu se aflau la volan atunci când au fost traşi pe dreapta:

"Este şofer la maşină, nu înţeleg care e problema. Este şoferul, poate să arate permisul. Pe mine domnul când m-a chemat eram pe bancheta pasagerului."

Toţi cei prinşi în stare de ebrietate la volan vor trebui să achite amenzi usturătoare şi vor rămâne fără permis de conducere.

"Au fost stopate în jur la 80 de mijloace de transport şi documentate trei persoane în stare de ebrietate alcoolică. Riscă amendă de 8.000 de lei cu privarea de a conduce mijlocul de transport pe un termen de la trei la cinci ani", a declarat inspectorul de patrulare Grigore Tighineanu.

La operaţiunea Nopţi Albe, desfăşurată în raionul Drochia, au participat 10 echipaje ale Inspectoratului Naţional de Patrulare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu