Nokia pregăteşte un nou smartphone entry-level, echipat cu trei camere foto

Remarcat mai ales prin oferta de telefoane accesibile şi fiabile produse sub umbrela companiei mamă, HMD Global, brandul Nokia continuă să fie un nume de referinţă în piaţa smartphone, recunoscut de majoritatea cumpărătorilor, scrie go4it.ro.

Deocamdată, fără un nume oficial, noul smartphone Nokia vine cu sistem triple-camera la partea din spate şi un cititor de amprente care nu poate fi decât semnătura unui produs entry-level. Cu toate acestea, lista dotărilor este mai degrabă îndrăzneaţă, telefonul bazat pe versiunea Android 9 Pie venind echipat cu o cameră foto de 48MP şi ecran FHD+ de rezoluţie 1080x2340 pixeli, a cărui densitate de 410 PPI corespunde unei diagonale de afişare de aproximativ 6.3 inch.

Fără pretenţii de a concura modelele din gama de top, noul smartphone Nokia vine motorizat de chipsetul Snapdragon 660, o soluţie cu performanţe de nivel mediu. Acumulatorul de 3500 mAh ar trebui să fie suficient pentru aproximativ două zile de utilizare.

Rămâne de văzut ce anume are de oferit noul sistem triple-camera, opţiunile fiind împărţite între aplicarea efectelor de adâncime (DoF) cu ajutorul unui senzor de profunzime dedicat, obţinerea de poze în modul wide-angle (zoom) şi modul ultra-wide-angle (util pentru pozele de aproape în care dorim să cuprindem cât mai mult).

Livrat cu versiunea Android 9 Pie, noul smartphone Nokia probabil că va fi anunţat în cursul săptămânilor viitoare, însă calendarul precis de lansare nu este cunoscut.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu