Noile culori de iPhone pe care Apple le pregăteşte pentru 2018 (FOTO)

Spre deosebire de anii trecuţi, ştirile din această perioadă despre noile lansări Apple, care au loc în septembrie, nu sunt chiar atât de dese. Compania din Cupertino, California, a reuşit să âină secret, cel puţin până acum, lineup-ul de terminale pe care le pregăteşte pentru acest an.

Chiar dacă nu ştim exact ce se va lansa, măcar ne putem face o idee asupra culorilor noilor iPhone-uri. Site-ul de specialitate 9to5Mac, citat de Verge, redă o analiză pertinentă făcută de Ming-Chi Kuo, unul dintre cei mai reputaţi analişti din branşă.

Acesta spune că zvonitul iPhone de 6,5 inci şi display OLED va fi disponibil în trei culor: negru, alb şi auriu. În ceea ce priveşte iPhone-ul de dimensiuni mai mic, cel de 6,1 inci cu display LED, culorile în care acesta va fi disponibil sunt nu mai puţin de cinci: gri, alb, albastru, roşu şi portocaliu.

Dacă analiza lui Kuo se dovedeşte a fi adevărată, Apple va introuce cel puţin patru noi culori pe lineup-ul de iPhone-uri din acest an. În ceea ce priveşte culoarea roşie, ea a mai fost folosită pentru variantele speciale de iPhone, lansate de obicei primăvara.

Acestea fac parte dintr-o campanie umanitară la care compania din Cupertino participă în fiecare an, o parte dintre încasări ducându-se la bolnavii de HIV din Africa.

Rămâne de văzut ce pregăteşte Apple pentru acest an. Lansarea noilor iPhone-uri reprezintă, în fiecare an, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din lume, scrie adevarul.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu