Noi terminale poştale pentru livrarea coletelor, inaugurate în Capitală. Străzile unde vor fi instalate

Embed:

Șapte terminale noi pentru livrarea coletelor au fost inaugurate zilele acestea de Poșta Moldovei. Întreprinderea a decis să mărească numărul ghișeelor, deoarece tot mai mulţi oameni preferă să-şi ridice pachetele de la aceste staţii. 

În Capitală activează cinci terminale poștale. În fiecare lună de aici sunt recepționate aproape patru mii de colete. Noile ghişee vor fi instalate pe străzile Belinski, Dumeniuc, Tudor Srișcă, Teilor și Calea Ieșilor. Clienţii vor fi informaţi despre sosirea pachetelor prin SMS sau e-mail. Bunurile vor putea fi ridicate la orice oră, în doar câteva minute.

Andrei Berzan a fost primul care, în 2015, atunci când a fost lansat serviciul, a primit un colet prin intermediul terminalului:

"Înainte foloseam serviciile poștei oficiale, la filiale, unde întotdeauna sunt cozi, orar de lucru. Mai ales acest program de lucru ne deranja, dacă eram la serviciu nu prea reușeam să venim la timp după colet, pentru că nu puteam să ne ieșim mai devreme."

Administrația Poștei Moldovei îşi propune ca, în următorii trei ani, numărul stațiilor de recepționare a coletelor să ajungă la o sută în toată țara.

"Dorim să avem relaţii cu staţiile PECO din oraşul Chişinău, cu magazinile comerciale mari, dorim să le instalăm şi de ce nu în blocurile locative", a declarat Serghei Năstase, şeful Poştei Moldovei.

În prezent, aproximativ 10 mii de oameni beneficiază de serviciile terminalelor poștale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu