"Noi suntem victimele!" DECLARAŢIILE ruşilor învinuiți că l-au otrăvit pe Skripal

Embed:

Rușii Alexander Petrov și Ruslan Boshirov au fost acuzați de britanici că l-ar fi otrăvit pe Serghei Skripal și pe fata acestuia, Iulia, în timpul unei vizite la Salisbury.

Rușii susțin că au fost la Salisbury, dar nu pentru a-l otrăvi pe Skripal, ci pentru a merge la celebrul ansamblu de la Stonehenge. Cei doi spun că sunt victime și că acuzațiile nu sunt reale, scrie libertatea.ro.

"Nu suntem criminali. Am stat doar o oră la Salisbury"

"Nu suntem criminali. Prietenii noștri ne-au spus mai demult că trebuie să vizităm acest extraordinar complex. Am stat în Salisbury nu mai mult de o oră.

Am vrut să vizităm Stonehenge, dar n-am putut, fiindcă era noroi peste tot. Eram uzi, am mers înapoi la gară și ne-am întors la Londra. Poate că ne-am apropiat de casa unde stătea Skripal, dar noi habar n-aveam că e acolo.

Când viața ți se întoarce la 180 de grade, nu știi ce să faci și unde să te duci. Ne e frică să mai ieșim din casă, ne temem pentru noi și pentru familiile noastre. Vrem să ne ascundem și să așteptăm. Nu aveam nevoie o astfel de «faimă». Noi suntem victimele aici", au spus rușii acuzați că l-au otrăvit pe fostul agent KGB.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ieri că presupușii criminali sunt oameni obișnuiți, dar britanicii susțin că au suficiente probe care să-i incrimineze.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu