NOI PROMISIUNI PENTRU BĂLŢI. Renato Usatîi şi-a anunţat angajamentele în cadrul unei întâlniri cu localnicii

Embed:

Liderul formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, care din nou candidează pentru funcţia de primar, vine cu noi promisiuni pentru locuitorii municipiului Bălţi. Angajamentele a fost anunţate, ieri, în cadrul unei întâlniri cu localnicii, care a avut loc pe stadionul central din oraş.

Printre promisiunele făcute se numără trotuare moderne, amenajarea zonelor de odihnă şi susţinerea echipei locale de fotbal.

"Dezvoltarea unei infrastructuri moderne în oraş. Vom pune accent pe reparaţia trotuarelor, vom fluidiza traficul. Dacă trotuarele vor fi reparate calitativ, va fi mai plăcut de mers pe jos, decât cu transportul public", a declarat Renato Usatîi, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi.

Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, pe lângă Renato Usatîi, pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi au mai fost înregistraţi 10 candidaţi. Renato Usatîi a fost ales primar al municipiului Bălți în 2015. Însă a părăsit ţara în octombrie 2016 înainte ca pe numele lui să fie eliberate două mandate de arestare.

El este învinuit de tentativă de asasinare a bancherului rus Gherman Gorbunţov şi de introducerea ilegală în ţară a unor sume de bani din Rusia.

În 2018 Usatîi a scris cerere de demisie, iar în luna mai au fost organizate alegeri anticipate unde a ieşit câştigător un candidat din partea "Partidului Nostru", Nicolai Grigorişin. Usatîi a revenit în ţară în luna iulie şi a fost preluat de mascaţi chiar de la vamă, imediat după ce a intrat în ţară.

Doar că până seara, el a fost eliberat şi este cercetat acum în stare de libertate.


Lasă un comentariu