Noi plecări din partidul PENALULUI FUGAR, Renato Usatîi

Mai mulți consilieri din raionul Fălești au anunțat într-o declarație de presă că nu mai au încredere în liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care se ceartă cu toată lumea și nu se ocupă nici de problemele partidului și nici de problemele orașului Bălți, unde este primar. 

"Noi, 10 aleși locali din raionul Fălești anunțăm că ne-am dat demisiile din Partidul Nostru. De acum nu mai suntem membri ai acestui partid, dar suntem independenți.  Am plecat din Partidul Nostru pentru că nu mai avem încredere în Renato Usatîi. El deja trage în jos partidul și nu mai putem sta alături de el. Se ceartă cu toată lumea, și cu cei de la putere și cu cei din opoziție. Nu se mai ocupă de problemele partidului și nici de problemele orașului Bălți, unde este primar", se menționează în declarație.

Consilierii spun că vor să lucreze în continuare pentru cetățeni fără să trebuiască să răspundă pentru tot ceea ce face Renato Usatîi. "Nu dorim să avem legătură cu scandaluri sau cu diverse provocări lansate din numele Partidului Nostru", au menționat aceștia.

Consilierii au mai scris în declarație că la Fălești, locul de baștină al lui Usatîi, oamenii au fost cu liderul și cu Partidul Nostru, dar acum s-au dezamăgit deoarece s-a făcut puțin din ceea ce s-a promis, scrie democracy.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu