NOI PLECĂRI din Partidul "DA". Un membru activ al formaţiunii A PĂRĂSIT echipa din cauza SCANDALURILOR

Embed:

Noi plecări din Partidul "Demnitate şi Adevăr", în spatele căruia stau mafioţii fugari Ţopa. Un membru activ al formaţiunii, Sergiu Suharenco, a scris pe o reţea de socializare că începând de astăzi nu mai face parte din echipă. Anunţul vine după ce în presă au apărut inregistrări audio despre scandalurile din partidul "DA". 

Sergiu Suharenco a participat activ la manifestaţiile organizate de membrii Partidului "Demnitate şi Adevăr". Acesta a fost văzut în timpul protestelor alături de liderii "DA".

În octombrie 2016, Suharenoco, alături de alţi membri ai formaţiunii, au dus o coroană mortuară preşedintelui de atunci Nicolae Timofti, pe care au aşezat-o la uşa Reşedinţei de Stat. 

Zilele trecute, portalul vesti.md a publicat câteva înregistrări audio în care șeful filialei din Ialoveni a Partidului "DA", Aureliu Pisica, dă de înțeles că liderii formațiunii încearcă prin orice mijloace să scape de membrii incomozi și face presiuni asupra lor.

"Scobioală nu degeaba s-a dus din partid. Da ştii de ce? Vorba lor e că a vrut bani. Care bani.... Da a umblat o jumătate de an omul din banii proprii la nordul Moldovei şi a cheltuit banii şi şi-a fărmat maşina", a declarat Aureliu Pisica, preşedintele OT Ialoveni a PPDA.

Pisica s-a arătat indignat şi de faptul că liderii formațiunii doresc să aducă oameni noi în partid şi să-i înlăture pe cei vechi.

De la începutul anului, zeci de membri ai organizației teritoriale din Orhei, au părăsit formațiunea "Demnitate şi Adevăr".

Plecările din partid au început încă din vara anului 2016. Atunci, mai mulți membri din Chișinău au părăsit partidul. Ei şi-au exprimat nemulţumirea faţă de atitudinea autoritară și antidemocratică a liderului acestuia, Andrei Năstase.

Şi reprezentanţii Uniunii Veteranilor Războiului pentru Independenţă au plecat din formaţiune, ei au declarat că sunt nemulţumiţi de faptul că platforma s-a transformat în partid.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri SCANDALOASE din interiorul Partidului DA: HAOS şi ÎNJURĂTURI (ÎNREGISTRĂRI NECENZURATE)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu