NOI OFERTE PE PIAŢA IMOBILIARĂ. Agenţiile imobiliare şi firmele de construcţie şi-au etalat cele mai bune oferte

Embed:
Noi oferte la târgul imobiliar din Chişinău. Specialiştii companiilor au venit cu noi idei pentru izolarea fonică a apartamentelor şi pentru amenajarea camerelor şi a scărilor blocurilor.

"Scările vor fi din mramură tot blocul. Este parcare subterană etajată, două etaje", a spus reprezentantul unei companii de construcţie, Victoria Purici.

"Casa va fi mai rezistentă şi izolarea fonică, ceea ce este la ziua de astăzi un subiect foarte important pentru locatari pentru că în blocurile noi cam s-a aud vecinii între ei", a spus reprezentantul unei companii de construcţie, Anatol Șumanschi.

Plăcerea costă însă. Un metru pătrat în aceste blocuri variază între 700 şi o mie de euro. Clienţii pot obţine în cadrul expoziţiei şi unele reduceri.

"Pe perioada expoziţiei chiar şi o săptămână după avem reducere de o mie de euro pentru apartament cu o odaie şi două mii de euro pentru apartament cu două odăi şi respectiv trei mii de euro pentru trei odăi", a spus reprezentantul unei companii de construcţie, Iuria Bacal.

"Pentru rezervările, care o să le facă în aceste patru zile de expoziţie, vor beneficia de reduceri de până la 60 de mii de lei la încheierea contractelor de investiţie", a spus reprezentantul unei companii de construcţie, Veronica Păduraru.

"Noi avem cele mai bune oferte referitor la preţ adică preţurile la noi încep de la 390. Achitarea în rate fără procent, fără comision", a spus reprezentantul unei companii de construcţie, Tatiana Grosu.

Acest cuplu a venit tocmai de la Cahul la Chişinău ca să caute o locuinţă pentru familia fiicei lor, care stă cu chirie.

"Copiii vor să ia credite ca să procure apartament. Să ia măcar un apartament cu o cameră".

"Ne-am gândit că sunt reduceri. Oricum preţurile sunt mărişoare".

Alţii au plecat însă dezamăgiţi acasă.

"Sunt nişte preţuri extrem de înalte şi aşteptăm cât de cât să fie calculate acceptabil pentru ţara noastră".

Expoziţia va fi deschisă până duminică. La târg vor fi prezenţi şi reprezentanţii Programului "Prima Casă", lansat de Guvern.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu