NOI MEMBRI ÎN ECHIPA PDM: 700 de persoane din raionul Șoldănești au primit carnet de partid

Embed:
Partidul Democrat continuă să-și mărească echipa. Încă 700 de persoane din raionul Șoldănești au devenit membri ai formaţiunii. Proaspeții democrați spun că au ales să adere la PDM pentru că vor să-și consolideze eforturile în jurul unei echipe puternice.

Cei care și-au luat carnetul de partid spun că simt rezultatele reformelor demarate de actuala guvernare.

"L-am ales pentru că sunt niște oameni devotați, oameni cu experiență, oameni care țin la poporul acesta și vor să facă mari schimbări."

"În ultima vreme mulți oameni aderă la acest partid fiindcă în ultimii trei ani se hotărăsc foarte multe întrebări. Acum în ultima vreme s-au ridicat pensiile. Vreau să spun că într-adevăr eu sunt pensionar și la mine pensia s-a majorat cu 75%."

"Noi ne dorim să îmbunătățim calitativ echipa noastră ca acele obiective care ni el punem în față să le îndeplinim. Obiectivele noastre țin de servicii medicale de calitate, de dezvoltarea infrastructurii de drum, apeduct, canalizare"preşedintele raionului Şoldăneşti, Svetlana Rotundu.

Participanții la forum au fost încurajați să pună umărul la implementarea proiectelor care asigură un viitor prosper cetăţenilor.

"Noi auzim în fiecare zi mulțumiri și satisfacții pentru acele proiecte care au dat start în ziua de 20 ianuarie 2016 atunci când Partidul Democrat și-a asumat responsabilitatea pentru Republica Moldova. Noi am reușit să scoatem țara din impas, a spus deputatul PDM, Valentina Buliga.

"Să fiți mândri că suntem într-o echipă unde se apreciază momentul de colegialitate, se apreciază munca și omul. Acolo unde se pune omul în valoare", a spus preşedintele raionului Rezina, Eleonora Graur.

La finalul evenimentului, oamenii au avut parte și de concert susținut de artiști autohtoni.

Organizația teritorială a Partidului Democrat din Șoldănești numără peste 3000 de membri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu