Noi dezvăluiri SCANDALOASE din interiorul Partidului DA: HAOS şi ÎNJURĂTURI (ÎNREGISTRĂRI NECENZURATE)

Embed:

Noi dezvăluiri scandaloase din interiorul Partidului DA, în spatele căruia stau penalii fugari Ţopa. Portalul vesti.md a publicat o nouă înregistrare a unei discuţii dintre şeful filialei din Ialoveni a Partidului DA, Aurel Pisica, şi Arina Spătaru, reprezentanta formaţiunii la Bălți.

Din convorbire se înţelege că liderii partidului se înregistrează reciproc şi prin orice mijloace încearcă să scape de membrii incomozi.

Aurel Pisica se arată indignat de comportamentul conducerii Partidului DA. El spune că Andrei Năstase urmăreşte doar interesele proprii şi nici pe departe cele ale ţării.

"Andrei Năstase şi toţi aceştia sunt nişte *** care nu vor să facă nimic. Eu ştiu tu, sau o parte care mai sunteţi acolo vreţi să schimbaţi ceva, dar voi nu puteţi schimba din pricina lor", a afirmat preşedintele OT Ialoveni a PPDA, Aureliu Pisica.

Mai mult, cei doi discută şi despre modul în care vicepreşedintele "DA", Chiril Moţpan, provoacă haos în formaţiune.

"Şi el când îmi dă de convorbirea şi când Moţpan spune: Cine, individul cela? De mine, ştii. Fii sigură că el niciodată în viaţa lui nu o să fie preşedinte. Eu ştiu planul. Cinci milioane să ceară de la foştii PLDM să treacă la noi. Eu ştiu tăt. Şi ei o *** ** ***. Eu am *** doi ani de zile *** ne-am pus la bătaie familia şi copii i-am pus la bătaie", a spus preşedintele OT Ialoveni a PPDA, Aureliu Pisica.

Pisica s-a arătat indignat şi de faptul că liderii formaţiunii doresc să aducă oameni noi în partid şi să-i înlăture pe cei vechi.

"Care mari planuri chiar mii interesat chiar şi mari planuri ai. Să dai oamenii care vor să facă schimbarea să-i dai într-o parte şi să aduci toţi lingăii care 25 de ani nu au făcut nicio *** nică în ţara asta şi numai o furat. Ce să înţeleg ***. Să-i *** pe toţi băieţii care au lucrat până acuma să-i trimitem în *** şi tu să-ţi aduci toţi lingăii *** şi care să te pupe în ***", a mai spus preşedintele OT Ialoveni a PPDA, Aureliu Pisica.

Potrivit lui Pisica, plecările din partid au loc în urma presiunilor ce vin din partea conducerii.

"Scobioală nu degeaba s-a dus din partid. Da ştii de ce. Vorba lor e că a vrut bani. Care bani ***. Da a umblat o jumătate de an omul din banii proprii la nordul Moldovei şi a cheltuit banii şi şi-a fărmat maşina", a spus preşedintele OT Ialoveni a PPDA, Aureliu Pisica.

O altă înregistrare telefonică, în care Pisica discută despre haosul din Partidul DA, a apărut marţi în presă. Discuţia este foarte emotivă şi presărată din abundenţă cu înjurături în adresa liderilor formaţiunii. Nici Andrei Năstase şi nici Aurel Pisică nu au răspuns la telefon pentru a oferi comentarii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu