NOI DETALII în cazul pe R Kelly. Ar fi apărut a treia casetă video în care cântărețul abuzează sexual mai multe minore

Un îngrijitor de la un azil din SUA susține că a găsit o casetă video în care rapperul R.Kelly este filmat în timp ce abuzează sexual minore afro-americane.

Gary Dennis a declarat presei că a predat caseta video autorităților, după ce a găsit-o întâmplător în propria sa casă, în timp ce făcea curat într-o cutie cu casete video vechi.

El a povestit că s-a uitat la o casetă cu înregistrarea unui meci de fotbal după ce a văzut că era inscripționată cu numele lui R. Kelly. Bărbatul s-a gândit că înregistrase din greșeală peste un concert al artistului. În schimb, susține el, a descoperit un clip video în care R.Kelly abuzează sexual mai multe fete.

”Se vede cum el le spune fetelor ce să facă și ce să spună și pare că el este cel care filmează”, a declarat Dennis, care a mai spus că s-a simțit „dator moral” să informeze autoritățile. De asemenea, el a contactat-o pe Gloria Allred, avocata uneia dintre fetele care îl acuză pe R.Kelly de abuz sexual.

Dennis susține că nu are nicio legătură personală cu R.Kelly și „nu are nicio idee” cum a ajuns caseta video respectivă în posesia sa, scrie digi24.ro.

Allred a declarat că imaginile de pe casetă par să fie de la un incident separat de cele pentru care este acuzat artistul și că nu poate fi ”100% sigură” că bărbatul din imagini este R.Kelly.

R. Kelly a fost pus sub acuzare luna trecută pentru cel puțin 10 cazuri de abuz sexual în formă agravantă, dintre care trei cazuri implică minore. Cântărețul a negat că ar apărea în vreo probă video și a respins toate acuzațiile care i se aduc. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cuprinsă între 3 și 7 ani de închisoare pentru fiecare dintre acuzații.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu