Noi detalii în cazul moldoveanului găsit împuşcat pe un câmp din România. Tânărul are 31 de ani şi este fotograf

Embed:

Moldoveanul găsit împuşcat pe un câmp din România este fotograf. Tânărul de 31 de ani este stabilit cu familia la Odesa de mai bine de 10 ani. Potrivit site-ului bistriţeanul.ro, acesta se numeşte Vadim Malogolovenko şi deţine şi cetăţenia ucraineană. Mai mult, bărbatul îl cunoaşte încă din copilărie pe agresorul său, tot un moldovean.

Presa de peste Prut scrie că sora și tatăl fotografului se află la Bistrița, unde dau declarații la poliție. Jurnaliştii români au publicat şi o discuţie telefonică cu o cunoştinţă de-a victimei care spune că Vadim se îndrepta spre Ungaria şi neagă că tânărul ar fi traficant de droguri.

Bărbatul a fost găsit de un fermier sâmbătă noaptea bântuind pe dealuri cu şase plăgi împuşcate în zona toracelui, a gâtului și a mâinilor. El a fost transportat la Spitalul de Urgență Bistrița, apoi transferat la o clinică din Cluj unde a fost operat.

Poliţiştii l-au reţinut pe agresor. Ancheta a stabilit că cei doi s-au certat într-o casă aflată în construcție din apropiere. Ulterior, atacatorul a scos un pistol și l-a împușcat de șase ori, însă tânărul a reușit să fugă. Poliția crede că aceştia sunt fie traficanți de droguri, fie cărăuși.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu