NOI DETALII în cazul minorei violate de doi angajaţi ai MAI. Mama victimei, în stare de şoc

Embed:

Doi angajaţi ai Ministerului de Interne au fost reţinuţi în stare de ebrietate, după ce au violat o minoră de doar 14 ani. Fapta oribilă a celor doi reprezentanţi ai Întreprinderii de Stat Servicii de Pază a Ministerului Afacerilor Interne a fost comisă noaptea trecută.

Fata le-a povestit anchetatorilor că, în drum spre casă, lângă liceu, a fost abordată de către angajaţii Serviciului Pază de Stat, care se aflau în maşina de serviciu. Ei i-au propus să o ducă până acasă, însă nu au dus-o departe. Violul ar fi fost comis chiar lângă instituţia de învăţământ. Poliţiştii au stabilit că cei doi angajaţi ai MAI se aflau în timpul orelor serviciului, iar unul dintre ei şi-a pierdut arma din dotare, care a fost găsită însă ulterior, acolo unde fata spune că s-ar fi produs violul.

"Poliţiştii au stabilit că angajaţii, fiind în stare de ebrietate avansată, au agresat-o fizic pe minoră. Când au fost reţinuţi, asupra bănuiţilor nu a fost depistată nicio armă, dar deplsându-se la faţa locului, aproximativ 300 de metri, a fost găsit un pistol şi un încărcător cu opt cartuşe", a spus ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Drochia, Olga Chistol.

Familia fetei este devastată. Mama spune că minora se află în stare de şoc şi chiar a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor. În acest caz, au fost pornite două cauze penale pentru viol şi pentru conducerea maşinii în stare de ebrietate.

"E pornită o anchetă de serviciu pe aspectele disciplinare atât a angajaţilor respectivi, cât şi a conducerii întreprinderii respective a filialei din Drochia. Serviciul Pază de Stat urmează singur să-şi facă regulă vis-a-vis de angajaţii săi", a declarat ministrul de Interne, Oleg Balan

Rezultatele preliminare ale expertizei medico-legale au confirmat că minora a fost violată. Cei doi angajaţi ai Întreprinderii de Stat Servicii de Pază riscă până la 12 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu