Noi detalii în cazul minorei sechestrate şi ţinute cu forţa cinci zile într-o saună din oraşul Teleneşti

Embed:

O fată de 17 ani a fost ţinută cu forţa într-o saună, timp de cinci zile, de către un bărbat de 45 de ani. Totul a început în data de 3 ianuarie în oraşul Teleneşti. Sub pretextul că vrea să discute cu tânăra, suspectul a dus-o în locul unde acesta locuia şi muncea şi a ţinut-o acolo până în data de 8 ianuarie. Individul a fost reţinut, dar nu-şi recunoaşte vina, de aceea poliţia investighează şi versiunea că tânăra ar fi rămas acolo de bunăvoie. Totuşi, bărbatul a fost anterior judecat pentru fapte similare şi chiar viol.

"Se bănuieşte că a privat de libertate minora de 17 ani şi a ţinut-o într-o încăpere a unei cazangerii a unei saune din oraşul Teleneşti. Împreună cu psihologii, victima urmează să fie audiată pentru a constata toate circumstanţele în care a fost comisă această infracţiune", spune Vasile Ciubotaru, procuror.

Potrivit procurorului, fata va trece expertiza medico-legală pentru a exclude varianta unui viol. La saună nu a fost găsit nimeni, dar oamenii care muncesc prin preajmă spun că nu au auzit nimic suspect în ultima perioadă.

Şefa Direcţiei Asistenţă Socială din Teleneşti spune că fata este dintr-o familie social vulnerabilă şi, în trecut, a avut probleme legată de disciplină.

"Fetiţa a mai avut anterior problema chiar la instituţia de învăţământ. După ce a terminat nouă clase nu şi-a prelungit studiile în altă instituţie. Urmează ca fetiţa să fie plasată într-un centru unde ar putea să beneficieze de asistenţă psihologică", susţine Angela Sîrbu, şef Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţia Familie, Teleneşti.

Pe numele suspectului a fost deschis un dosar penal şi acesta riscă până la şapte ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu