Noi detalii în cazul fetei dispărute din Hârbovăț. Ce spun poliţiştii şi prietenii tinerei

Embed:

O fată de 18 ani din satul Hârbovăţ, Anenii Noi, este de negăsit de aseară. Ea ar fi fugit de acasă după ce a aflat că a luat nota trei la proba de matematică de la bac.

Dis-de-dimineaţă, 13 salvatori şi un grup de persoane care o cunosc pe adolescentă s-au mobilizat şi au pornit în căutarea ei.

"Am intervenit în forţă în localitatea Hârbovăţ. Urmează să verificăm patru iazuri din localitate, casele părăsite, fântâni, pădurile, dar şi livezile de lângă localitate", a spus Vitalie Ceban, şeful ISU Anenii Noi.

Potrivit poliţiei, fata a lăsat acasă un carnet în care erau scrise notele pe cale le-a luat la examene, dar fără vreun mesaj pentru părinţi.

"Cu părere de rău cred că ea s-a stresat foarte tare pentru că este unica fetiţă din clasă care nu a susţinut examenul de bacalaureat", a spus Valeriu Codreanu, şeful IP Anenii Noi.

O colegă de-a fetei dispărute povesteşte că a sunat-o toată ziua după ce a mers la centrul de bacalaureat, dar nu a primit niciun răspuns.

"Învăţa mediu, avea media undeva "8". Aveam şi 9 şi 10, dar şi note mai slabe. Depinde de obiect. Noi nu vrem să ne gândim la lucruri rele, sperăm că s-a agitat şi este pe undeva, dar oricum poate o vom găsi", a spus o colegă a fetei dispărute. 

Sătenii, dar şi profesorii sunt îngrijoraţi de cele întâmplate:

"O fetiţă cuminte, deşteaptă. Învăţa bine. Aşa o fetiţă foarte serioasă."

"Tare liniştită. Nu am cuvinte rele să spun despre ea. Sperăm să fie tot bine."

"O fetiţă modestă, liniştită, sociabilă, deschisă spre comunicare. Dar totodată o fetiţă pe care o afectau rezultatele, nereuşitele şcolare", a spus Elena Zmeu, directorul Liceului Ion Creangă din satul Hârbovăţ, Anenii Noi.

Poliţia îi roagă pe care care au văzut-o pe fată sau au informaţii despre locul în care se află să sune la 112.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu