Noi detalii în cazul bătăii din Parcul Catedralei. Cum se simte tânărul care a ajuns în stare gravă la urgenţă

Embed:

Tânărul care acum două săptămâni a ajuns în stare gravă la urgenţă, după ce a fost bătut crunt în parcul Catedralei, se simte mai bine şi a fost externat din spital. Mama acestuia, Nadejda Crăciun, a spus că băiatul primeşte în continuare îngrijiri medicale, doar că acasă. Între timp, cei şase agresori se plimbă încă în libertate.

Şeful-adjunct interimar al Poliţiei Capitale, Marin Garaz, a decclarat pentru Publika TV că cei şase indivizi, cu vârstele cuprinse între 17 şi 32 de ani, sunt cercetaţi în continuare în libertate, până când va fi finalizată expertiza medico-legală.

Totodată, el a spus că aceştia nu sunt reţinuţi deoarece conclucrează cu ancheta, iar dosarul urmează să fie expediat în instanţa de judecată, abia săptămâna viitoare. Pentru fapta lor, agresorii riscă până la cinci ani de închisoare. 

PUBLIKA.MD aminteşte că, acum două săptămâni, doi tineri au fost bătuţi crunt chiar în faţa Catedralei. Unui dintre ei a fost internat în secția de neurochirurgie a Institutului de Medicină Urgentă în stare gravă, dar stabilă, iar al doilea s-a ales cu câteva vânătăi. După ce cazul a ajuns  în vizorul presei, poliţia a anunţat despre iniţierea unei anchete de serviciu.

În rezultat, șeful adjunct al Inspectoratului de poliţie Buiucani, Afanasie Terente și seful Secției Urmărire Penală, Vladimir Petco au fost suspendaţi din funcţie pe durata anchetei pe motiv că nu ar fi acţionat corect.

CITEȘTE ȘI: Clipe de groază pentru doi tineri. Aceștia au fost bătuți cu bestialitate de șase indivizi în Parcul Catedralei

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu