NOI DETALII în cazul bărbaților, reţinuţi săptămâna trecută cu bani falși în centrul Capitalei

Embed:

Noi detalii în cazul grupării criminale, specializată în punerea în circulație a bancnotelor de euro false. Cei trei suspecţi, reţinuţi în data de 21 martie, sunt originari din raionul Vulcănești și angajați ai unui birou de traduceri din Capitală. Aceştia urmau să vândă zece mii de euro falși în schimbul a patru mii de euro veritabili. Mai mult, acasă la unul dintre ei poliţiştii au găsit droguri

Polițiștii au descoperit asupra indivizilor 10.000 de euro în bancnote de 50 de euro. Banii au fost ridicaţi şi vor fi supuşi unei expertize. 

Falsificatorii au ajuns în atenția poliției după ce angajaţii unei bănci au depistat o bancnotă falsă de 50 de euro. În urma perchezițiilor, de la domiciliile acestora a fost ridicat echipament folosit la fabricarea banilor falşi. Mai mult, în locuinţa unuia dintre ei au fost găsite mai multe sacoşe cu marijuana. 

O altă grupare criminală, la fel specializată în falsificarea banilor, a fost anihilată la sfârșitul săptămânii trecute. Atunci, doi tineri, printre care un fost angajat al Poliţiei de Frontieră, au fost reţinuţi.

Infractorii, originari din Chişinău, au fost prinşi în timp ce transmiteau suma de 20.000 de euro falşi unui poliţist sub acoperire. Bancnotele erau falsificate în Uniunea Europeană.

Bărbații au fost arestaţi pentru 30 de zile, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la 15 ani de închisoare. 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu