Noi DETALII ies la iveală. UCIGAŞUL din Caracal ar fi făcut parte dintr-o grupare de proxeneți, care trafica tinere în Italia

Embed:

Ucigaşul din Caracal ar fi făcut parte dintr-o grupare de proxeneți, care traficau femei tinere în zona oraşului italian Bari.

Potrivit Digi24, Dincă ar fi primit interdicţie de a intra în Italia, după ce a agresat o tânără, iar o femeie stabilită acolo susţine că acesta, împreună cu un complice, aduceau românce şi le obligau să se prostitueze.

Procurorii români au cerut Primăriei din Caracal să le pună la dispoziție toate documentele privind bunurile mobile și imobile deținute de Gheorghe Dincă, în contextul în care cadavrul Alexandrei încă nu a fost găsit. Chiar dacă Dincă declarase anterior că a incinerat trupul neînsufleţit al fetei, probele prelevate din cenușa unui butoi descoperit în curtea casei sale, nu au confirmat că rămăşiţele sunt ale Alexandrei Măceşanu.

Experţii români susţin că Dincă intenţionat nu vrea să spună unde a incinerat-o pe tânără. În timpul procedurii de reconstituire, criminalul le-a arătat poliţiştilor locul unde ar fi aruncat în Dunăre cadavrul Luizei, fata dispărută în 14 aprilie.

Miercuri, ucigaşul va fi supus expertizei psihiatrice de către medicii din Bucureşti. Potrivit datelor preliminare ale specialiştilor, acesta ar putea fi un criminal în serie, care a omorât încă din tinereţe.

În urma scandalului provocat de crimele odioase de la Caracal, ministrul român de interne, Nicolae Moga, şi-a prezentat demisia, după doar câteva zile de la numirea în funcţie. Anterior, şeful Poliției Române şi directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale au fost demişi.

De asemenea, opt polițiști sunt cercetați pentru modul în care au intervenit în cazul Alexandrei, de la momentul dispariția ei și până la prima percheziție la domiciliul lui Gheorghe Dincă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu