Noi detalii despre viitorul iPhone SE. Cum va arăta cel mai mic model flagship de pe piaţă (FOTO)

Zvonurile despre gama de iPhone-uri din luna septembrie a anului curent vorbeau până în prezent despre lansarea a trei modele bazate pe design-ul iPhone X, cel de mărime medie fiind considerat cel de buget.

Noi detalii despre dimensiunile acestei variante ar putea sugera că acesta este de fapt succesorul modelului iPhone SE, cu dimensiuni mai mici, ecran cu decupaj şi Face ID. Desigur, aceste informaţii nu sunt oficiale, scrie go4it.ro.

Conform Olixar, un leaker care a dezvăluit în trecut design-ul altor smartphone-uri neanunţate la momentul repectiv precum iPhone X, Galaxy S9, Galaxy Note 7 şi 8 şi iPhone 7, iPhone SE2 va reprezenta o schimbare radicală a vechiului design inspirat de iPhone 5.

Acesta va împrumuta ecranul fără margini de pe iPhone X, păstrând însă dimensiunile exterioare aproape neschimbate. Cu o carcasă care va măsura 121 x 55,8 mm, acesta va fi cel mai mic iPhone din oferta Apple, şi doar foarte puţin mai mic decât modelul iPhone SE din prezent.

Ecranul va ocupa toată partea frontală, însă va fi întrerupt în partea de sus de un decupaj pe care vor fi ataşate camera frontală şi sistemul True Depth, care asigură funcţionalitatea FaceID. De asemenea, acest model va marca eliminarea completă a butoanelor Home, TouchID şi a jack-ului de căşti de pe gama iPhone. Ecranul va măsura aproximativ 5” în diagonală, iar spatele noului iPhone SE ar putea fi realizat complet din sticlă, întrucât Apple va integra încărcare wireless şi pe acest model.

Desigur, noul iPhone SE2 cu FaceID va fi mai scump decât modelul din prezent, care porneşte de la 350 de euro, întrucât vine echipat cu multe tehnologii noi şi scumpe, prezente în acest moment doar pe iPhone X. Alături de acesta este aşteptat un iPhone X2 sau XS, care va oferi design familiar şi hardware actualizat, cât şi un iPhone X Plus, cu ecran mai mare şi autonomie crescută.

În cazul în care acest model chiar va ajunge pe piaţă, acesta ar putea fi cel mai mic model „flagship” de pe piaţă, o nişă pe care foarte puţine companii mai sunt prezente, varianta Xperia XZ2 Compact de la Sony fiind singurul model lansat în cursul anului 2018 cu chipset de top.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu