Noi detalii despre moartea liderului libian: Gaddafi a fost agresat sexual şi apoi împuşcat

Embed:

Liderul libian Muammar Gaddafi a avut o moarte cumplită. Pe zi ce trece, apar noi detalii despre ultimele sale clipe de viaţă. Într-un videoclip postat de Live Leak se arată că înainte să fie împuşcat, fostul dictator a fost agresat sexual. Şi rezultatele autopsiei arată că Muammar Gaddafi a fost supus unui tratament inuman înainte de a fi ucis.

Rezultatele necropsiei demonstrează că Muammar Gaddafi a murit din cauza rănilor provocate prin împuşcare. Într-un nou video, filmat cu un telefon mobil, în momentul capturării lui Muammar Gaddafi apare şi tânărul care a tras în dictator.

Fiul lui Gaddafi Saif al-Islam, a apărut sâmbătă noaptea la un post sirian de televiziune şi s-a adresat susţinătorilor săi declarând că îşi va răzbuna tatăl. Acesta a spus că se află în Libia şi va continua să lupte până la ultima suflare

Detaliile despre cum a fost ucis Muammar Gaddafi sunt contradictorii. Noii lideri libieni afirmă că acesta a fost împuşcat împreună cu fiul său într-un schimb de focuri cu rebelii în apropiere de Sirte, în timp ce alte voci spun că acesta a fost ucis de forţele NATO. Trupul lui Gaddafi şi cel al fiului său sunt ţinute într-o cameră frigorifică în oraşul Misrata. Ieri, mii de libieni, au creat cozi imense şi au venit să se asigure că dictatorul este mort.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu