Noi detalii despre DUBLUL ASASINAT de la Durleşti: Poliţiştii au 30 de suspecţi

Embed:

Noi detalii în cazul dublului asasinat de la Durleşti din această primăvară. 30 de persoane sunt bănuite de omor, a anunţat ministrul de Interne, Alexei Roibu. Potrivit demnitarului, cu ajutorul colegilor din România, au fost prelevate deja mostre de ADN de la toţi suspecţii. Ministrul s-a arătat convins că una dintre persoane este asasinul căutat de aproape jumătate de an.

"Este un lucru foarte important, expertiza AND-lui. La 30 de persoane care sunt suspecţi şi într-un caz sau altul, sunt semne că ar putea fi ei bănuiţi pe acest caz", a declarat Roibu.

"Anual au fost traşi la răspundere sute de poliţişti. Una e atunci când poliţiştii sunt implicaţi în infracţiuni şi alta e când ei fac parte din anumite grupuri criminale. Este deja o temă de discuţie, pentru stabilirea unei politici de personal ministerial la nivel de stat", a menţionat Alexandr Stoianoglo.

Referindu-se la situaţia criminogenă din ţară, ministrul Roibu a spus că totul este sub control. În replică, deputatul comunist Artur Reşetnicov l-a numit pe Alexei Roibu "un mincinos" şi i-a cerut să demisioneze.

Crima de la Durleşti s-a produs la începutul lunii aprilie. Atunci, un băiat de 19 ani şi iubita lui de 15 ani au fost găsiţi împuşcaţi în cap într-o maşină din localitate. În timpul audierilor,

Alexei Roibu s-a referit şi la cazul preşedintelui Federaţiei de tenis, Igor Ţurcan, care şi-a pierdut viaţa, după ce o maşină a explodat în centrul Capitalei. Ministrul de Interne a spus că, pe acest caz, există cel puţin un suspect şi că acesta va fi reţinut în următoarele zile, fără să ofere mai multe detalii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu