NOI DECLARAŢII SCANDALOASE făcute de penalul fugar Usatîi: Prostituatele aduc folos

Embed:

Primarul de Bălţi care fuge de poliţie, Renato Usatîi, face noi declaraţii scandaloase. Într-o intervenţie video pe o reţea de socializare acesta vorbeşte despre olimpiada la sex oral. Usatîi mai spune că există prostituate care aduc folos. 

"În cazul în care ar fi organizate Jocurile Olimpice la sex oral, aţi câștiga toate probele", a menţionat Usatîi.

După ce acum o lună primarul penal le-a numit "сurve" pe soțiile funcționarilor publici din Moldova, acum acesta calcă pe aceeaşi greblă şi face o nouă declaraţie deocheată:

"Prostituatele aduc folos".

Anterior, Renato Usatîi a afirmat că vrea să deschidă la Bălți o baie publică, unde copiii ar putea să se uite prin gaură la femeile care se spală. Edilul de Bălți, care este acuzat de comandarea omorului bancherului rus, Gherman Gorbunțov, a fugit din țară în toamna anului trecut și se află în Rusia.

Presa a scris despre relațiile lui Usatîi cu lumea criminală din Moldova și din Federația Rusă, inclusiv cu așa-numitul "hoț în lege", Grigore Caramalac, zis "Bulgaru".

Renato Usatîi nu ascunde aceste prietenii, dimpotrivă, se laudă că este vecin cu Grigore Caramalac, care a fugit și el de justiția moldovenească, în Rusia, la începutul anilor 2000.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu