Noi declaraţii de la preşedintele demis al Ucrainei Victor Ianukovici: Sunt viu şi mă voi întoarce la Kiev (LIVE TEXT-VIDEO)

Embed:

(UPDATE 11:21) Ucraina va avea vremuri grele şi probleme social-economice grave. Ţara se va reuni să depăşească aceste momente dificile. Slavă Ucrainei şi libertate.

(UPDATE 11:20) Mă adresez opiniei publice internaţionale. Am auzit că SUA vrea să acorde bani bandiţilor care au venit la putere. Conform legilor americane statul nu poate susţine un regim ilegal. De aceea mă voi adresa Congresului SUA pentru a da o notă juridică acestui ajutor.

(UPDATE 11:19)
Aceste aşa numite alegeri prezidenţiale sunt ilegale. Chiar dacă vor avea loc aceste aşa-zise alegeri ele vor avea loc sub controlul radicalilor înarmaţi.

(UPDATE 11:17)
Vreau să vă spun că rămân nu doar preşedinte legitim, dar şi comandantul suprem al Armatei. Eu nu mi-am depus mandatul. Nu a mai rămas mult şi mă voi întoarce la Kiev.

(UPDATE 11:15)
În primul rând vreau să vă spun că sunt viu cu toate că nu pot spune că mă simt bine atunci când văd ce se petrece în Ucraina.

(UPDATE 11:09)  Victor Ianukovici va susţine un briffing de presă nu o conferinţă cum era anunţat anterior. Unul dintre organizatori a spus că jurnaliştii nu vor putea pune întrebări.

(11:00) Fostul preşedinte al Ucrainei Victor Ianukovici a ieşit din nou în faţa presei. Aceasta este cea de-a doua ieşire a fostului preşedinte ucrainean în faţa presei, de la plecarea sa din Kiev. Victor Ianukovici a ieşit în faţa presei în urmă cu două săptămâni şi a declarat că se consideră preşedintele legitim al Ucrainei şi nu recunoaşte actuala putere de la Kiev.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu