Noaptea la cumpărături GALERIE FOTO

Vineri, începînd cu ora 20:00, la Shopping MallDova  a avut loc Noaptea Reducerilor, concept implementat pentru a patra oară în Republica Moldova, o noapte în care toate preţurile s-au topit graţie atmosferei incendiare din mall.

Chiar dacă startul reducerilor a fost dat  la ora 20:00, totuşi, vizitatorii au început a veni în mall mult mai devreme pentru a-şi alege cele mai bune lucruri.

Peste numai o oră de shopping, pe feţele cumpărătorilor se putea observa o uşoară oboseală, ei totuşi fiind  mulţumiţi şi entuziasmaţi de noile achiziţii.

Bună dispoziţie a revenit pe chipurile celor 26 000 de persoane odată cu show-ul excepţional al barmenilor, unde sticlele şi paharele zburau în aer de parcă ar fi avut aripi.

Un adevărat mister pentru cei mai mici au fost demonstraţiile ilizioniştilor profesionişti. Aceştia nu şi-au demonstrat pur şi simplu aptitudinile, dar au implicat în jocurile lor şi amatorii de magie.

Mai aproape de ora 23:00, toţi vizitatorii mall-ului, dar şi fanii FurioSnails s-au putut delecta cu un concert extraordinar susţinut de aceştia. Marea surpriză din partea formaţiei a fost lansarea în premieră a noului videoclip al albumului “Blue Passports”.

Cireaşa de pe tort, însă, a fost licitaţia de la miezul nopţii. Cîştigători au fost 3 tineri cu suma cecurilor de 10 000 de lei pentru voucher-ul de 100 şi 300  Euro şi 15 000 de lei pentru cel de 500 Euro.  Astfel, noaptea de 11.11.11 a mai demonstrat încă o dată că a fost una specială.

P

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu