Noapte tensionată la Doneţk. Armata ucraineană, atacată cu mitraliere şi focuri de artilerie

Embed:

Noaptea trecută, a fost tensionată în estul Ucrainei. Potrivit Kievului, cea mai gravă situaţie a fost semnalată în regiunea Doneţk, unde insurgenţii au atacat poziţiile armatei ucrainene din mortiere, mitraliere şi focuri de artilerie. 

Oficialii NATO au declarat că numărul mare de trupe militare care se află în zona de frontieră dintre Ucraina și Rusia, le oferă posibilitatea soldaților ruși să intre pe teritoriul ucrainean într-un timp foarte scurt. Potrivit lor, astfel s-a întâmplat și atunci când a fost anexată Crimeea.  

Mai mult, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a anunțat că Alianța deține probe cu privire la prezența militarilor ruși pe teritoriul Ucrainei. 

Luni, forţele de ordine ucrainene au fost alertate de un bărbat din regiunea Harkov, care a deschis focul asupra executorilor judecătoreşti care au venit să pună sechestru pe locuinţa acestuia.

Potrivit deputatului ucrainean Anton Gheraşenko, atentatul s-a soldat cu două victime.

ALERTĂ în Harkov. Un localnic-terorist A ÎMPUŞCAT doi oameni şi i-a luat pe alţii ostatici

Ulterior, suspectul a luat trei ostateci. După câteva ore de negocieri, forţele de ordine au deschis focul şi l-au ucis pe agresor. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu