Noapte lungă pentru Renato Usatîi! La ora 19:30 va fi dezvăluit adevărul despre omorul comandat în 2012

Fugarul Renato Usatîi, dispărut din spaţiul mediatic de ceva timp, va fi nevoit să îşi facă din nou apariţia, din cauza noului proiect de investigaţii Zeppelin Investigations care promite să dezvăluie în premieră întregul scenariu al infracţiunilor din 2012.

Site-ul zeppelin.md anunţă lansarea filmului  "Asasin in Lege. *ERATA!" care va fi difuzat la ora 19:30, atât pe site, cât şi pe pagina de facebook Zeppelin Investigations.

În teaser-urile distribuite pe platformele de socializare, ţinta lui Usatîi, Gherman Gorbunţov susţine că "Personal m-a comandat domnul Usatîi, desigur".

Portalul de ştiri independent.md a anunţat lansarea filmului "Asasin în Lege. *ERATA", portal care a fost cumpărat de către activistul Platformei DA, Alex Cozer. 

În unul din teaser-urile publicate pe zeppelin.md, apare și hoțul în lege Ion Druță, alias Vanea Pisateli. În această secvență video, Pisateli povestește despre relația sa cu Renato Usatîi și promisiunile făcute de politician pentru el, precum și alți lideri ai lumei interlope.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu