NOAPTE DE FOC la Untold. Oamenii au cântat la unison cu Robbie Williams, iar Martin Garrix a oferit un spectacol de excepţie

Embed:

Ultima noapte a festivalului "Untold" a fost una de-a dreptul memorabilă. Peste 100 de mii de oameni s-au distrat urmărind un show de excepţie.

Artistul britanic Robbie Williams a umplut până la refuz stadionul din Cluj-Napoca, România. Cântăreţul a vrut să se convingă că publicul de la Untold este foarte receptiv şi gălăgios, iar oamenii au cântat la unison toate piesele lui.

Artistul a fost atât de entuziasmat de reacțiile publicului, încât la final a rămas pe scenă, unde a dansat pe muzica următorului invitat, DJ-ul David Guetta. Acesta a rămas impresionat de ovațiile mulţimii.

Martin Garrix, Dj-ul numărul unu în lume la ora actuală, a venit la Untold cu propriul echipament şi cu o scenă pe care a montat-o chiar în fața publicului. Spectacolul său a fost pe măsură, iar la final le-a mulțumit tuturor pentru energie şi atmosfera minunată.

La rândul său, participanţii au spus că această ediție a fost cea mai bună de până acum:

"Gâtul meu nu mai poate, am strigat de 3 zile, ultima noapte sper să fie mai faină. Sunt al doilea an, dar sper să stau aici până mor".

"Până acum a fost cred că cea mai tare ediţie de până acum".

Festivalul s-a încheiat cu un foc de artificii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu