Noapte cu năbădăi pentru poliţişti. ''Performanţa'' incredibilă a trei tineri din Chişinău (VIDEO)

''Performanţă'' greu de imaginat pentru trei tineri. Aceştia au reuşit să ajungă noaptea trecută de două ori la Inspectorat, în mai puţin de câteva ore. Prima dată au nimerit în vizorul poliţiştilor în jurul orei trei dimineaţa.

Poliţiştii au fost anunţaţi că în faţa unui club de noapte are loc o altercație, cu implicarea câtorva persoane.

Ulterior, a ieșit la iveală faptul că scandalul a pornit încă în incinta localului şi s-ar fi iscat între două tabere de tineri. Toți au recurs la injurii, dar cel mai mult a avut de pătimit doar unul dintre ei. Victima însă a refuzat să vorbească în faţa camerei de filmare, scrie canal3.md.

Tipii din cealaltă tabără, trei la număr, ajunşi şi ei la poliţie, au fost mai vorbăreţi. Cei trei suspectaţi care ar fi împărțit pumni s-au ales cu procese verbale pentru huliganism.

Odată ce anchetatorii au finalizat lucrul cu ei, indivizii au fost lăsaţi să plece acasă. În jurul orei cinci însă, tinerii au ajuns faţă în faţă cu un echipaj de poliţie de la Buiucani.

În timp ce echipajul verifica un tânăr care a trezit suspiciuni oamenilor legii, cei trei s-au apropiat de locul cu pricina. De faţă cu ofiţerii, aceştia au reuşit să sustragă un telefon mobil şi o boxă. Au vrut să dea bir cu fugiții, dar n-au reușit să se îndepărteze decât la câţiva metri, pentru că poliţiştii au pus mâna pe ei şi i-au adus, din nou, la poliţie. De această dată, tinerii şi-au ascuns faţa de camerele de filmare şi au fost laconici în declaraţii.

Mai multe detalii incredibile aflaţi din reportajul realizat de echipa emisiunii ''Unitatea de Gardă''.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu