NOAPTE ALBĂ pentru o femeie din Capitală. A fost bătută crunt de soţ în timp ce se aflau la fini. MOTIVUL E NĂUCITOR

Embed:
Un bărbat din Capitală și-a luat la bătaie soția din cauza geloziei. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce soţii se aflau în ospeţie la fini. Agresorul a ajuns pe mâna polițiștilor de la Batalionul de Reacționare Operativă care au intervenit imediat la solicitarea victimei.

"A venit din deplasare vineri seara. Fina mă sună și zice, nănașa hai zii lu nănașu să vie la mine până vii tu de la lucru. El o zis că vine, a venit servit la fină. Până am venit eu de la lucru el și mai bat era. Și s-a început scandal la dânsa în casă, m-a tras de cap, m-a lovit cu pumnul în cap, a speriat copilul finei", a menţionat femeia.

Soţia mai spune că nu este prima dată când bărbatul face asemenea scandal: "Acasă au mai fost, da nu a fost așa complicat ca acuma".

"A sărit la bătaie la nașă, vroia să o impună să se culce cu el, mi-a speriat copilul de un an de zile, a sărit și la mine la bătaie", a explicat fina soţilor. 

Bărbatul a fost reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica.

"Deplasându-ne urgent la faţa locului, o doamnă ne-a comunicat că a solicitat poliția din motiv că a fost bătută de către soțul dumneaei care se află în stare de ebrietate, la fața locului se afla și soțul care se exprima chiar în prezența noastră cu cuvinte înjuroase. A fost condus la IP Botanica", a declarat Oleg Mihăil, gent șef principal al BRO.

Noaptea a fost cu ghinion şi pentru doi tineri de 20 de ani, care au fost prinşi în timp ce consumau droguri într-un parc din Capitală. Băieţii au fost escortaţi la Inspectoratul de Poliţie Râşcani. Acolo ei au declarat că au găsit narcoticele în timp ce se plimbau.

Pentru consumul de droguri tinerii riscă să se aleagă cu dosar penal.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu