NOAPTE ALBĂ pe şoseaua Sculeni-Ungheni. A izbucnit un INCENDIU puternic (VIDEO/FOTO)

Embed:

(UPDATE 14:00) Reprezentanţii IGSU au venit cu precizări privind incendiul de vegetaţie, care a izbucnit în apropierea localității Blândești, raionul Ungheni.

La faţa locului au intervenit trei echipaje de pompieri care au stabilit că flăcările au cuprins mai multe hectare de miriște uscată pe un câmp de porumb. Pompierii au reuşit rapid să localizeze focarele, astfel evitând răspândirea incendiului spre o pădure.

Incendiul a fost lichidat către ora 04:51, iar focul a nimicit 100 hectare de miriște uscată. Nimeni nu a avut de suferit.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

În acest context, pompierii îndeamnă cetățenii să nu aprindă frunzele, vegetația uscată, dar și resturile menajere. O simplă scânteie poate genera incendii de proporţii în condiții de umeditate redusă și vânt puternic. În caz de situații de risc oamenii sunt rugați să apeleze Serviciul 112.

(09:46) Un incendiu puternic de vegetație a izbucnit în această noapte în raionul Ungheni.

Potrivit unui martor ocular, care a expediat mai multe fotografii şi imagini la adresa News.Ungheni.org, de flăcări au fost cuprinse mai multe hectare de iarbă uscată din apropierea traseului național R16 Sculeni-Ungheni, între localităților Floreni şi Blândești.

Pompierii urmează să stabilească toate circumstanţele producerii incendiului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu