NO COMMENT! Un tânăr BEAT CRIŢĂ, la volanul unei maşini pe şoseaua Anenii Noi-Căuşeni-Ştefan Vodă (VIDEO)

Embed:

Un şofer în stare avansată de ebrietate a fost oprit de inspectorii de patrulare pe şoseaua Anenii Noi-Căuşeni-Ştefan Vodă.

Potrivit reprezentanţilor INP, fiind supus testului alcoolscopic, s-a stabilit că șoferul, în vârstă de 21 ani, avea în aerul expirat 1,48 mg/l.

Totodată, 1,27 mg/l în aerul expirat arăta aparatul Drager, după ce a suflat în el un alt conducător oprit de oamenii legii. Tânărul de 22 de ani conducea o motocicletă și se deplasa prin localitatea Izbiște, raionul Criuleni.

Menţionăm că, de la începutul anului, au decedat 15 persoane, iar altele 61 au fost rănite, în urma a 56 de accidente comise de șoferi beți.

Reprezentanţii INP reamintește șoferilor că gradul minim de ebrietate este stabilit de la 0,15 mg/l până la 0,3 mg/l în aerul pur expirat, iar grad avansat de ebrietate este considerat în cazul depăşirii de 0,3 mg/l în aerul pur expirat.

Din 14 decembrie 2018 a intrat în vigoare noile modificări ale Codului Contravențional și Penal. Astfel, șoferii care urcă la volanul mașinii în stare de ebrietate vor rămâne fără permise de conducere, până la pronunțarea hotărârii judecătorești.

Conducătorii auto își vor putea recupera permisul de conducere doar după ce vor susține un examen auto și vor frecventa un program antialcool și antidrog.

Citeşte şi: Reeducare la MORGĂ. Şoferii prinşi BĂUŢI la VOLAN spală cadavre şi participă la autopsie (VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu