NO COMMENT: Un medic dansează în timpul operaţiei iar asistenta flutură o bucată de piele (VIDEO)

Un consilier al orașului columbian Medellín a dat publicității o înregistrare în care se pot vedea un medic plastician și o asistentă dansând în timp ce operează un pacient. Politicianul a solicitat anchetarea și sancționarea celor două cadre medicale, informează b1.ro.

În înregistrare apar chirurgul David Majana și asistenta Angelica Mejia dansând pe ritmurile Bruno Mars într-o sală de operație, în timp ce pacientul stătea inconștient pe masă.

La un moment dat, asistenta chiar începe să fluture o bucată din pielea pacientului, în timp ce doctorul se ține de pacientul inconștient încercând parcă să danseze cu el.

Consilierul Bernardo Alejandro Guerra a declarat că a primit înregistrarea de la o sursă internă, care precizase că ”omul acela trebuie să plătească, pentru că e un abuz”.

Guerra a susținut că mai mulți foști pacienți ai lui Majana l-au dat în judecată pe chirurg, iar mai multe plângeri au fost înaintate Procurorului general, inclusiv una care privește moartea unui pacient de 42 de ani.

În opinia politicianului, comportamentul celor două cadre medicale denotă lipsă de etică și de respect față de pacienți.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu