NO COMMENT: Un bărbat a vrut să-și aducă amanta acasă, spunându-i soției că este o verișoară. Ce a urmat este INCREDIBIL

Polițiștii unei comune sucevene au ajuns fără voia lor personaje într-o adevărată telenovelă. Un bărbat din Siminicea a vrut să-și aducă amanta acasă și a încercat să o păcălească pe soție, spunându-i că femeia îi este verișoară. Nevasta s-a prins imediat și totul s-a transformat într-un scandal montru. Doi agenți au ajuns la fața locului pentru a aplana conflictul, moment în care amanta s-a făcut nevăzută. La scurt timp, însă, bărbatul, pe nume Nicolae Tucaliuc, a sunat la 112 şi a spus că doi poliţişti ar fi răpit-o pe o verişoară de-a sa de la domiciliul său, notează Adevărul, potrivit b1.ro.

Din verificările făcute de agenţi a rezultat că Nicolae Tucaliuc a adus-o la locuinţa conjugală pe Tatiana Nagâţ, cu mai multe geamantane cu haine, sub pretextul că aceasta este verişoara sa. Soţia s-a arătat intrigată de prezenţa Tatianei Nagâţ, întrucât bănuia că este amanta soţului ei. Nicolae Tucaliuc a provocat scandalul, deoarece soţia sa nu era de acord ca toţi cei trei să doarmă în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat, mai precizează sursa citată.

Într-un final, la insistențele rudelor nevestei, amanta a plecat doar cu o geantă de culoare roşie, restul bagajelor rămânând în casă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru provocarea de scandal şi pentru refuzul de a da relaţii organelor de poliţie pentru stabilirea identităţii sale.

A doua zi, Nicolae Tucaliuc a sunat din nou la 112 pe motiv că poliţiştii care merseseră la el în seara precedentă au răpit-o pe verişoara sa, Tatiana Nagâţ. Agenţii ajunşi la domiciliul bărbatului au constatat că acesta se afla iar în stare de ebrietate. Mai mult, el o amenința pe soție că o omoară. Din acest motiv, el a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava.

Tatiana Nagât a negat că ar fi fost răpită de cineva. Ea a explicat faptul că a plecat în casa unei verișoare și că a revenit în locuința celor doi soți a doua zi, pentru a-și lua bagajele.

Poliţiştii au dechis în acest caz un dosar penal pentru violenţă în familie. De asemenea, Nicolae Tucaliuc a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 de lei pentru apelare abuzivă la 112 şi adresarea de injurii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu