NO COMMENT: Și-a parcat Porsche-ul într-un loc interzis, iar acum REGRETĂ amarnic (FOTO)

O noapte de distracție în club l-a costat foarte de scump pe un francez. Acesta s-a trezit cu mașina avariată, deși o știa parcată pe bulevardul Saint-Germain din Paris.

Cum nu a găsit un loc de parcare în apropierea clubului unde a mers să petreacă, tânărul și-a lăsat automobilul Porsche Carrera S de 150.000 de euro pe un loc destinat taxiurilor, informează leparisien.fr citat de b1.ro.

Dimineața, bărbatul nu a mai fost apt să-și conducă mașina, așa că i-a lăsat aprinse luminile de avertisment și a plecat spre casă cu un alt mijloc de transport. 

Câteva ore mai târziu, polițiștii au descoperit bolidul pe care l-au încadrat imediat la categoria ”suspect” pentru că nu era parcat corespunzător. Astfel că s-a luat decizia ca portbagajul mașinii să fie detonat, în absența proprietarului. 

Înainte de a face acest lucru, oamenii legii l-au contactat de bărbat care le-a spus că va ajunge cât mai rapid la locul cu pricina. În ciuda rugăminților șoferului, polițiștii și-au pus în aplicare planul, astfel că atunci când tânărul a venit să-și recupereze mașina, portbagajul acesteia era deja explodat. 

Bărbatul este hotărât să ceară despăgubiri și așteaptă să primească o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu