NO COMMENT! Replici "selfie" între Renato Usatîi şi Dorin Chirtoacă (VIDEO)

Embed:

Şi-au aruncat replici şi s-au acuzat reciproc. Este vorba despre primarul ales al municipiului Bălţi, Renato Usatîi şi candidatul PL la fotoliu de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă.

Cei doi au găsit o modalitate mai puţin utilizată de politicienii noştri de a se învinui şi anume prin postarea pe reţelele de socializare a unor filmuleţe video. 

Primul care a ieşit la rampă şi a postat pe facebook imagini video a fost Renato Usatâi. Acesta îl provoacă pe Dorin Chirtoacă şi îi spune că dacă se va dezice de funcția de primar al municipiul Chișinău, atunci îi va construi candidatului liberal o copie a mausoleului lui Lenin chiar la Coloniţa.

"Important este să lăsați în pace Capitala, să facem noi regulă oleacă acolo", a declarat Usatîi în clipul video posta pe Facebook.

Ulterior, pe contul său de pe Facebook Dorin Chirtoacă a publicat un video "selfie" ca replică la declarațiile primarului de Bălți, Renato Usatîi.

"Vrabia mălai visează. Pentru mausoleu, mulțumim, dar eu cumva la cimitir, dar numai peste vreo 50 de ani. După ce vom curăți Moldova de toate 'leprele'. Mausoleu poate ți-or construi dumitale bălțenii, o să fiți doi cumuniști cu mausolee. Lenin e primul și Usatîii va fi ultimul. Moldova nu este a voastră și nici a lor, dar este a copiilor, copiilor, copiilor noștri, așa cum spunea Ștefan cel Mare. Salut de la Ștefan", a precizat Dorin Chirtoacă.

PUBLIKA.MD aminteşte că pe 28 iunie în Moldova se va desfăşura al doilea tur al alegerilor locale. Candidaţii pentru primăria Capitalei, care se vor duela în turul doi, sunt Dorin Chirtoacă şi Zinaida Greceanîi.

Renato Usatîi a câștigat fotoliul de primar al municipiului Bălţi din primul tur electoral.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu