NO COMMENT! O zi în care Moldova renaşte prin solidaritate (GALERIE FOTO)

Publika TV, împreună cu Institutul Mamei şi Copilului şi Fundaţia Edelweiss, organizează Telemaratonul "Renaşte Moldova".

Este o zi dedicată donaţiilor pentru maternitatea de la Institutul Mamei şi Copilului. O zi în care Moldova renaşte prin solidaritate.

Personalităţi din diverse domenii: oameni de ştiinţă, interpreţi, oameni de artă, simpli cetăţeni, toţi sunt invitaţi să ia parte la mobilizarea naţională şi să participaţi la strângerea de fonduri pentru modernizarea celei mai mari maternităţi din Moldova! 

Dis-de diminiaţă sute de oameni cu inimă bună s-au alăturat Telemaratonul "Renaşte Moldova". Sute de apeluri telefonice au răsunat în studioul Publika TV, unde oamenii şi-au au anunţat donaţiile pentru Telemaratonul "Renaşte Moldova".

De asemenea, în platoul Publika TV sunt invitaţi de onoare care vin să facă un bine. Până la această oră în studiou au fost prezente mai multe persoanlităţi, reprezentanţi ai societăţii civile, ambasadori, interpreţi care s-au  alăturat campaniei. Totodată, în cadrul Telemaratonului Renaşte Moldova au loc transmisiuni în direct din oră în oră, din studioul Publika TV şi de la centrele de colectare a donaţiilor.

Pentru a cunoaşte mai bine ce se petrece în Studioul Publika TV vă prezentăm o galerie foto realizată de fotograful redacţiei PUBLIKA.MD, Igor Rotari. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu