NO COMMENT: Mai multe state din America, PARALIZATE după o furtună de zăpadă (VIDEO)

Traficul se desfășoară anevoios în statele Dakota de Nord, Dakota de Sud, Nebraska și la vest de Iowa, după furtuna de zăpadă care a afectat această parte a teritoriului SUA. Combinația de ploaie înghețată, zăpadă și vânturi puternice au determinat închiderea mai multor porțiuni de autostradă duminică și luni, potrivit el19digital.com, citat de Agerpres.ro.

Numeroase locuințe au rămas fără curent în cursul zilei de luni în timp ce Serviciul meteo din Bismarck, Dakota de Nord, anunța o acumulare de zăpadă de între 8 și 10 centimetri în partea de vest a statului și descărcări electrice în centru.

Departamentul de Transport din Dakota de Notrd a închis duminică și luni o porțiune din autostrada Interestatală 94, de la frontiera cu Montana în Jamestown. Au fost de asemenea închise porțiuni ale șoselei federale 83 între Bismarck și Minot din cauza poleiului și a vizibilității reduse.

Șeful poliției din Bismarck, Dan Donlin, a emis avertismente cerând să fi evitate călătoriile în capitala statului Dakota de Nord, unde mașinile înzăpezite au blocat mai multe străzi și intersecții.

Autoritățile din statul Dakota de Sud au închis șoseaua Interestatală 90 la frontiera cu Wyoming în Chamberlain, pe o porțiune de 260 de mile.

Drumurile înghețate din Aberdeen, Dakota de Sud, au obligat poliția din comitatul Brown să emită avertismente privind evitarea călătoriilor. Aberdeen s-a aflat de asemenea sub alertă de inundații, după ce ploaia și zăpada topită au inundat mai multe intersecții din oraș.

Serviciul de meteorologie a avertizat că "cei care sunt nevoiți" să călătorească pe drumurile înghețate din centrul Minnesota să aibă cu ei provizii de apă și alimente.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu