NO COMMENT! FILMUL ATACULUI TÂLHĂRESC de la filiala Băncii "Moldova Agroindbank" din Durleşti

Embed:

Hoții au intrat în această filială a băncii în după-amiază zilei de miercuri. Aceştia s-au apropiat de ghișeul casierei, au amenințat-o cu un pistol improvizat și au stropit în încăpere cu benzină. Speriată şi neavând o altă soluţie, femeia, în vârstă de 25 de ani, le-a permis atacatorilor să intre.

Citeşte şi: ACT TÂLHĂRESC într-o bancă din Durleşti. Făptaşii riscă ani grei de închisoare

Indivizii au luat din seif aproape 370 de mii de lei, pe care i-au ascuns într-un rucsac. Cei doi hoți - un minor de 17 ani din raionul Cahul și un tânăr cu doi ani mai mare din Nisporeni, erau așteptați, afară, în maşină de un complice de 24 de ani, din Strășeni. Bucuria hoţilor nu a durat însă mult.

Ei au fost prinşi şi reţinuţi după câteva ore de la comiterea jafului. Pentru fapta lor, ei riscă să stea până la zece ani după gratii. 

Citeşte şi: NOI DETALII DESPRE ATACUL TÂLHĂRESC dintr-o bancă din Durleşti. Hoţii AU FOST REŢINUŢI

Jefuitorii le-au povestit poliţiştilor că s-au pregătit minuțios pentru furt.

După ce indivizii au plecat, casiera a activat butonul de alarmă, iar echipele speciale ale poliției și de patrulare au început căutările. 

Citeşte şi: Au AMENINŢAT CU PISTOLUL şi au STROPIT CU BENZINĂ în bancă. MOMENTUL REŢINERII JEFUITORILOR (VIDEO)

În timpul perchezițiilor, polițiștii au depistat rucsacul cu banii furați, arma deținută ilegal, mănușile și hainele în care erau îmbrăcați infractorii. Un bărbat care munceşte în apropierea băncii spune că a văzut maşina cu care au venit hoţii şi a memorat numărul de înmatriculare.

Vestea că filiala băncii a fost ţinta tâlharilor s-a răspândit rapid în toată localitatea. Instituţia financiară este închisă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu