NO COMMENT. Deputata PPDA Arina Spătaru plânge pentru că a vrut să se îmbete, dar nu i-a reușit (VIDEO)

Embed:

Arina Spătaru este mai "romantică" ca niciodată. În presă a apărut un clip video în care deputata PPDA, cu ochii în lacrimi, le vorbește internauților despre dorul ei de o beție. 

"Dragii mei, eu nu sunt sfântă. Am și eu taracanii mei. Poate nu v-am acordat atâta atenție, poate nu v-am ascultat până la sfârșit, dar credeți-mă că nu am timp și ne-am înțeles că după ce facem târgul, luăm o sticlă cu cognac și ne îmbătăm, și ne bocim una la alta... pentru că-s o romantică irecuperabilă. Eu trebuie să mă lecuiesc de asta", a spus deputata PPDA, Arina Spătaru, într-un clip video.

 

Mesajul video este un răspuns adresat mămicilor care susţin că deputata a băgat în buzunar banii obţinuţi la "Târgul de Florii, de caritate", desfăşurat duminica trecută la Bălţi. Deputata PPDA, care e şi soţie de preot, a plâns, la propriu, pe aceeaşi reţea de socializare, unde a fost întrebată de o mamă cum a putut, în săptămâna mare, să ia cei 10 mii de lei destinaţi copiilor cu autism. Femeia a povestit că atunci când Arina Spătaru a invitat mămicile la târg, le-a spus că vrea să le ajute, dar de fapt, şi-a făcut doar o campanie de imagine în interesul ei şi al partidului pe care îl reprezintă. 

PUBLIKA.MD amintește că Arina Spătaru este deputatul Blocului ACUM din partea PPDA. Ea a participat și la alegerile locale din Bălți, unde a candidat pentru funcţia de primar.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu