NO COMMENT: Câteva tinere au protestat topless cu un miel în braţe. Care este MOTIVUL (VIDEO)

Trei susținătoare ale organizației pentru drepturile animalelor, PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), au protestat la deschiderea "Wool Week" din Marea Britanie împotriva violenței la adresa animalelor, potrivit b1.ro.

Cele trei protestatare nu purtau haine și au făcut să arate rănite și însângerate, ținând în mâini câte un poster pe care scria "Adevărul gol- goluț: lâna provoacă durere".

Una dintre ele ținea în brațe o replică a unui miel mort, despre care aceasta spune că a fost lovit cu pumnii și cu picioarele și apoi a fost tuns pentru lâna lui.

Despre cele trei protestatare, care au afișat fotografii în afara deschiderii evenimentului, se crede că au fost interogate de ofițerii de poliție.

PETA susține că tunderea oilor le lasă des cu membrele rupte și răni pline de sânge. Ba chiar sunt tratate foarte rău de muncitorii necalificați, care sunt plătiți pentru a lucra cât mai repede cu putință. 

În unele ferme din America de Sud, incluzându-le pe cele aparținând unor companii din Marea Britanie, gâturile oilor complet conștiente sunt tăiate, iar multe animale sunt jupuite fiind încă în viață, a afirmat PETA.

Mai mult, se mai spune că în Marea Britanie, un număr foarte mare de miei mor de hipotermie sau malnutriție în fiecare an. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu