Nissan a pregătit o surpriză fanilor mașinilor electrice: O versiune decapotabilă pentru Leaf

Nissan a pregătit o surpriză fanilor mașinilor electrice și a dezvăluit în Japonia o versiune decapotabilă pentru Leaf. Este vorba despre un concept care a primit numele oficial Nissan Leaf Open Car, iar constructorul nipon a fost foarte zgârcit în furnizarea unor detalii despre acesta.

Totuși, Nissan a precizat că nu există planuri pentru lansarea unei versiuni de serie pentru Leaf Open Car, scrie automarket.ro.

În schimb, conceptul a fost dezvoltat special pentru a fi expus la un forum de discuții pentru a sărbători atingerea unui prag de 100.000 de unități Leaf comercializate în Japonia de la lansarea în 2010.

Aproximativ 100 de invitați au avut oportunitatea de a vedea și atinge ineditul concept în cadrul discuțiilor care au avut ca tema crearea unei "societăți fără emisii".

Nissan nu a oferit detalii tehnice despre concept, care iese în evidență prin designul atipic asociat de regulă unui astfel de segment.

Transformarea hatchback-ului în decapotabila s-a realizat inclusiv prin eliminarea portierelor spate, însă constructorul nu a dorit să prezinte alte detalii care au condus la acest proces.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu