Ninsorile în SUA continuă să facă victime: 41 de oameni au murit (FOTOREPORT, 60 de poze)

Embed:

Ninsorile în Statele Unite au încetat, dar continuă să facă victime. 41 de oameni au murit de pe urma accidentelor rutiere produse de vremea rea, a hipotermiei şi a efortului depus în timpul deszăpezirilor.

Potrivit presei de peste ocean, 11 state americane sunt sub nămeţi, iar autorităţile sunt în alertă maximă. Sute de autospeciale au fost mobilizate pentru a curăţa străzile. 

Cea mai gravă situaţie a fost înregistrată în statul american Pennsylvania, acolo unde peste 1500 de zboruri au fost amânate. Localnicii sunt nevoiţi să cureţe curţile ca să-şi găsească automobilele aflate sub nămeţi.

O femeie din acelaşi stat a născut în maşină în timp ce se deplasa spre spital. Atât mama, cât şi copilul sunt sănătoşi. Iar în Capitala Statelor Unite, oamenii stau zile întregi în aeroporturi, în speranţa că vor ajunge în curând la destinaţie. 

La New York, deşi stratul de zăpadă este foarte mare, deja se circulă mai uşor.

Autorităţile celor 11 state afectate de ninsori dau asigurări că depun eforturi mari pentru a deszăpezi, cât mai curând, toate străzile şi să acorde ajutor tuturor celor care au nevoie.

Aceasta a fost cea mai puternică furtună din ultimii 146 de ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu